top of page
Buscar
  • Foto del escritorEduard Gené

Ets agent immobiliari? Coneix les 5 raons per les quals has de contractar un fotògraf professional.

Actualizado: 6 nov 2021

Et costa vendre les propietats? No et desanimis ni dubtis de les teves habilitats professionals. Potser la causa és deguda a la manca d'un fotògraf professional que capti els millors angles de cada immoble. Sí, així com ho llegeixes!

Amor a primera vista! Això és el que el comprador potencial ha de sentir per l'immoble i un fotògraf professional pot aconseguir-ho. Per això et donarem 5 raons per les quals contractar-ne un és la decisió més intel·ligent.



1. Majors possibilitats que el client concreti la compra.


Està comprovat que les propietats que es publiquen amb fotografies professionals es venen més ràpid que aquelles on no es fan servir imatges captades per un professional.


Recorda que les fotografies són aquestes finestres a través de les quals el client obtindrà la primera impressió, ja que podrà observar, avaluar i fins i tot visualitzar-se dins de la propietat. Aquests aspectes influeixen en la decisió final, així que les imatges han de ser tan atractives com sigui possible perquè digui: la compro!


2. Ressalta les millors característiques de la propietat.


Tot i que la tecnologia ha fet possible que fins i tot amb el mòbil s'obtinguin bones imatges i encara que tinguis destresa per manejar una càmera, només un fotògraf immobiliari professional coneix les tècniques i els trucs per capturar i ressaltar els atributs més cridaners de l'immoble , per tal daconseguir fotografies increïbles que enamorin als compradors potencials.


A més a més, un professional de la fotografia sap identificar els angles més convenients, jugar amb la il·luminació i aprofitar cada detall per obtenir imatges de qualitat.


3. Atrauràs més clients.


Comptar amb material visual impactant farà que els teus clients estiguin satisfets, donin bones referències de la teva feina i et recomanin amb altres persones, fent no només que la teva cartera de clients sigui cada cop més àmplia, sinó que sobresurtis de la competència.




4. Millores en el contingut de la web i mitjans publicitaris.


Internet és el mitjà principal per on els compradors potencials busquen i avaluen opcions immobiliàries; per tant, les fotografies professionals són indispensables per aconseguir un nombre més elevat de visites i contactes.


Així mateix, la fotografia professional farà que els vostres anuncis publicitaris tant físics com virtuals siguin més impactants i captin l'atenció de moltes més persones.


5. Reflexes experiència i professionalitat.


La importància que com a agent immobiliari li donis al fet de presentar fotografies professionals de les propietats, demostra experiència i un alt grau de professionalitat. Això és una cosa que els clients noten i fa que es generi un enganxament immediat, així com també la confiança de saber que la compra o venda del vostre immoble està en mans d'algú que sap el que fa.



Consell.


En el moment de contractar un fotògraf immobiliari professional, assegura't que:


  • Tingui experiència comprobable.

  • Compti amb un porfoli.

  • A més de la fotografia, té habilitats per a l'edició.

  • Compti amb equips avançats que garanteixin imatges de qualitat.

  • Estigui a l'avantguarda de les noves tendències.





8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page